Menu

Eternity

Torskrygg med kålrotspure, pancetta, kapris, brynt smör och picklad rödlök. Vinförslag: Chablis Louis Michel eller varför inte ett lätt rödvin Giesen Pinot Noir.

Bakad fläsksida med rostad morotspuré, puffad svål, grillad rotselleri och syrligt dillskum inmundigas gärna med ett glas vitt (eller flera) Auxerrois Bio. Ett härlig tips med knorr, välkomna!

Snart är Valborg här med allt vad det innebär för vårens framfart, så hjärtligt välkomna att fira in den med oss! 

Varje fredag och lördag från 21.00 så tar någon av alla stadens härliga DJs plats i båset för riktigt skönt sväng.

Fira alla hjärtans dag hos oss på Tvinky. Här är vår specialkomponerade meny.

Är det en drink, en efterrätt eller helt galet? Nej, det är Wow Belini!

Även om vi har stort fokus på viner på Tvinky så vill vi även att våra drinkar ska vara något alldeles extra. Naturligtvis kan man få alla de klassiska drinkarna men vi försöker också att överraska med nyheter som passar innan eller efter maten, eller om man vill sitta och sörpla på något gott i baren.  Här kommer en kort intervju med vår barchef Peter ”Parker” Johnsson som ka ...

Nja, det kanske är att dra för stora växlar men vi är väldigt glada att nu kunna erbjuda er presentkort att ge bort till någon som förtjänar det.

Tack alla som redan varit här! Vi kunde aldrig drömma om den här otroliga publiktillströmningen...

Det är med stor glädje som vi startar Tvinky just här på hörnet Andra Långgatan och Nordhemsgatan. Vi gillar kvarteren och det finns mycket historia inbyggt i dessa gator.

Boka bord

Lunch Mån-Fre 11:30-14:00

Öppet Tisdag- Tors 17.00- 00.00 och Fre-Lör  17.00-01.00, välkomna!